Първото пропукване между коалиционните партньори в ПП-ДБ-СС в столицата е факт. 

...
Първото пропукване между коалиционните партньори в ПП-ДБ-СС в столицата е факт. 
Коментари Харесай

Първо пропукване в коалицията ПП-ДБ-СС - двама от “Промяната не си направиха отвод за комисиите в София

Първото пропукване сред съдружните сътрудници в ПП-ДБ-СС в столицата е реалност.  Причината е разпределението на шефските места в комисиите и отхвърли на общинските съветници от " Продължаваме промяната " Цветелина Заркин и Димитър Шалъфов да си създадат отказ като ръководители на две комисии. Това обаче направи Бонка Василева от Демократична България, която се отхвърли от председателското място. 

 
Групата на " Спаси София " преценихме, че е редно всички да си създадат отказ. Благодаря на сътрудниците от Демократична България, че направиха това. Призоваваме управлението на " Продължаваме промяната ", спускащо решения в СОС, да премисли държанието си и да разбере, че общинските съветници са директно определени от жителите на София, с цел да правят работа и да вземат решение проблемите на софиянци, а не с цел да вземат решение вътрешнопартийни разногласия и упоритости, каза ненадейно водачът на " Спаси София " Борис Бонев след съвещанието на СОС.

Със страдание споделяме, че намираме решението на управлението на " Продължаваме промяната " да се задържат двете председателски места на комисии, които всички знаят, че са второстепенни и по този метод да се легитимира узурпирането на СОС, е погрешно. Не можем да се съгласим с сходен вид дейности, съобщи Борис Бонев, а зад тила му бяха останалите седем съветника от партията Секретен сътрудник.

Групата на ПП-ДБ-СС е от 23 индивида.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР